VARAUSEHDOT


Noudatamme Jämi Harjulan välittämisessä seuraavia ehtoja. Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä varausehdoissa mainitun varausmaksun.

 

 1. Varaaminen ja maksu

Jämi Harjulan varaus astuu voimaan asiakkaan maksettua varausmaksun, 50 % vuokrasta, viikon (7 vrk) sisällä varausvahvistuksen lähettämisen jälkeen. Loppu vuokra tulee maksaa viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli Jämi Harjulaa varattaessa varauksen alkuun on aikaa 14 vrk tai vähemmän, tapahtuu vuokran maksaminen viikon (7 vrk) sisällä varausvahvistuksen lähettämisen jälkeen. Jos maksua ei suoriteta ilmoitettuun eräpäivään mennessä voi Jämi Harjula yksipuolisesti peruuttaa varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin.

 

 1. Peruutus ja muutokset varauksissa

Peruutus on aina tehtävä viipymättä ja kirjallisesti osoitteeseen kimmo.vaani@turvaani.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut. Varausmaksua ei palauteta, mikäli se on varausta peruttaessa jo maksettu. Sama koskee vuokran palautusta, kun peruutus tapahtuu enintään 14 vrk ennen vuokrajakson alkua. Vuokra voidaan kuitenkin palauttaa peruutuksen tehneelle asiakkaalle siltä osin, kuin mitä Jämi Harjulaa saadaan vuokrattua peruutuksen jälkeen uudelle asiakkaalle. Tämä poikkeus ei kuitenkaan koske varausmaksua, joka jää Jämi Harjulalle myös mahdollisen uuden asiakkaan vuokratessa peruutetun ajanjakson. Mikäli asiakas muuttaa loman ajankohtaa tai peruuttaa osan varaamastaan ajasta, se katsotaan aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Jos muutoksesta ei synny kohtuutonta vaivaa tai tulonmenetystä Jämi Harjulalle, voidaan jo maksetulla varausmaksulla ja vuokralla korvata uuden varauksen varausmaksu ja mahdollisesti myös osa vuokrasta.

 

 1. Avainten luovutus, käyttö ja palautus

Jämi Harjula on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00, ellei toisin ole sovittu. Mökin avain tulee lähtiessä jättää eteisen avainnaulaan.

Asiakkaalla on käytössään yksi (1) avain. Kadonneesta avaimesta peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Avain annetaan käyttöön lukitusta avainsäilöstä numerokoodilla, joka ilmoitetaan tekstiviestillä, soittamalla tai on laskussa mainittu.

 

 1. Oleskelu ja siivous

Vuodepaikkoja on yhteensä 10 + 4.

Jokaisen vuokrauksen hintaan kuuluu loppusiivous. Vuokra-ajan aikana asukas huolehtii kuitenkin itse mökin siistinä pitämisestä. Jämi Harjulan ja piha-alueen on oltava vuokrajakson päättyessä siistissä kunnossa. Erityisen epäsiististä huoneistosta peritään ylimääräisinä siivouskuluina 100 EUR/h ja lähetämme asiakkaalle laskun.

 

 1. Reklamaatiot ja vahinkojen korvaus

Kaikki mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi vuokranantajalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jos haittatekijää ei voida heti kompensoida, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio osoitteeseen kimmo.vaani@turvaani.fi. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Asiakas on myös velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan mökille ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan. Jämi Harjula ei vastaa niistä virheistä mökin ennakkotiedoissa, jotka ovat syntyneet äkillisten olosuhdemuutosten takia (esim. lumi- tai jäätilanteen muutos, rakennustyöt naapuritonteilla tms.).

 

 1. Tupakointi ja lemmikit

Sisätiloissa tupakointi on kielletty. Luvattomasta tupakoinnista veloitetaan 300 EUR tuuletus/siivousmaksuna.

Tuhkakupit sijaitsevat poreammeen vieressä ja pääoven oikealla puolella mökin kulmassa sekä ulkopöydillä, ”kukkaruukut”.

Lemmikkien tuominen Jämi Harjulaan on sallittu. Jämi Harjula ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergiaoireista tai muista vastaavista ongelmista asiakkaille.

 

 1. Kun lähdet mökistä
 • roskat roskakoreihin
 • likaiset tiskit tiskikoneeseen ja puhtaat kaappiin
 • tavarat/kalusteet omille paikoilleen
 • käytetyt lakanat/pyyhkeet kodinhoitohuoneeseen
 • lukitse kaikki ovet ja ikkunat
 • sammuta valot
 • jätä avain sisälle eteisen avainnaulaan

 

 1. Muita ohjeita Jämi Harjulassa
 • Varomaton tulen käsittely, kuten esimerkiksi kynttilöiden jättäminen valvomatta, avotulen käyttö ja tähtisädetikkujen polttaminen kielletty
 • Talotekniikan ja -säätöjen muuttaminen kielletty
 • Peitä poreallas aina käytön jälkeen kannella
 • Peseydy huolellisesti ennen kun menet porealtaaseen
 • Älä likaa ja roskaa poreallasta
 • Porealtaan käyttö aina omalla vastuulla ja erityistä varovaisuutta noudattaen esim. yleinen liukkaus talvella
 • Ilmoita vahingoista välittömästi

 

Tervetuloa viihtymään Jämi Harjulaan!

 

www.turvaani.fi

fb: Jämi Harjula    https://www.facebook.com/JamiHarjula

Turvaani

Y-tunnus 2460299-7

Kimmo Vaani

044 9750 777

Sari Vaani

040 5777 234

TURVAANI © 2020